Da li je Ceylin ubila ili "ubila" Ilgaza?!

Polako se bliži vreme da se ponovo sretnemo sa serijom Yargi / Presuda! Očekuje se da će produkcija biti na ekranu u toku septembra.

Da li je Ceylin ubila ili "ubila" Ilgaza?!

Foto Credits: IMDB

Projekat Yargi / Presuda, kao serija o kojoj se najviše priča i ubrzano gleda na ekranu Kanala D u prošloj sezoni, doživljava se kao produkcija koja će gledaoce prikovati za ekran u novoj sezoni. Finale sezone ove serije u kojoj glume Pinar Deniz i Kaan Urgancıoglu potreslo je sve. Pre nekog vremena, slike, koje su ukratko date uz napomenu '6 meseci kasnije', šokirale su publiku u poslednjih nekoliko minuta scene u finalu sezone i povećale radoznalost za 2. sezonu.

Dok se ponovni brak Ceylin i Ilgaza gledao sa velikim uzbuđenjem u poslednjoj epizodi sezone, najavljeno je da je Ceylin ubila ili “ubila” osobu 6 meseci kasnije, a Eren ju je uhvatio i odveo na sudsku medicinu, a zatim u policijsku upravu. Ceylin, koja je oblivena krvlju, ima suze u očima i njeno stanje šoka je iznenadilo, ali najviše od svega, Erenove reči „Zašto si ubila Ilgaza Kaju?“ su izazvale veliku strepnju. Njegove reči su bile šok.

Očekuje se da se u novoj sezoni nađe odgovor na pitanje šta se dogodilo u roku od 6 meseci nakon što su se Ilgaz i Ceylin po drugi put venčali i zašto je Ceylin ubila ili “ubila” Ilgaza. Mnogi smatraju da Ceylin nije bukvalno usmrtila supruga, već da je uradila nešto što bi njega jako povredilo. Scenaristkinja serije Sema Ergenekon počela je da svojim majstorskim perom piše nove epizode serije Yargi / ​​Presuda, koja se svake nedelje sa uzbuđenjem gledala sa pitanjima i odgovorima koje publika nije očekivala.

Dok je Ergenekon pojačala interesovanje za seriju akcijama koje je napravila na svom Instagram nalogu, pažnju je privukla i porukom da je počela da piše prvu epizodu nove sezone.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Dirljiv oproštaj Sinem Unsal od serije Gizli Sakli

By: TV Exposed