Rabia Soyturk postaje sve popularnija

Rabia Soyturk, koja je za kratko vreme privukla pažnju svojim likom Ekim u TV seriji Duy Beni / Čuj me, postala je naslovna zvezda oktobarskog izdanja magazina Mag.

Rabia Soyturk postaje sve popularnija

Foto Credits: Internet Haber

Glumica koja se našla na naslovnoj strani časopisa sa svojom ružičastom satenskom jaknom privukla je dosta pažnje. Rabia Soyturk, koja je oživela lik Ekim u TV seriji Duy Beni objavljenoj na Star TV-u, svojom uspešnom glumom stekla je veliku bazu obožavalaca. Soyturk je bila gošća oktobarskog broja MAG-a, a prvi put smo je videli na ekranima sa likom Suveyde u TV seriji Sahsiyet.

Rabia Soyturk, o kojoj su korišćeni sportski, motivisani i entuzijastični izrazi, podelila je naslovnicu časopisa sa svojim pratiocima na svojoj Instagram stranici. Objava mlade turske glumice je za kratko vreme dobila hiljade komentara, dok su njeni pratioci komentarisali objavu glumice kao „Oči, trepavice, nos, usne, uši, svaki detalj njenog lica blista“, „Kraljica“ i „Kakva lepotica Ekim“ .

Glumica, koja ima 2,9 miliona pratilaca na Instagramu, iz dana u dan povećava broj pratilaca. Svaki novi post za kratko vreme dobije hiljade lajkova i komentara. Glumica, čija zvezda blista serijom Duy Beni / Čuj me, na društvenim mrežama dolazi do izražaja sa heštegom #RabiaSoyturk i o njoj se mnogo priča. Divljenje prema glumici sve više raste. Pažnju privlače i komentari, komplimenti i poruke divljenja o glumici na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by Rabia (@soyturkrabia)

NOVO - Onur Seyit Yaran ima jasne planove za nastavak karijere

By: TV Exposed