Dogan Bayraktar u novoj istorijskoj seriji!

Stigle su sjajne vesti kada je u pitanju mladi i talenatovani turski glumac Dogan Bayraktar. Dogan je potpisao ugovor za rad u novoj istorijskoj seriji.

Dogan Bayraktar u novoj istorijskoj seriji!

Foto Credits: Al Bawaba

U toku su pripreme za digitalnu seriju koja će doneti priču o jednom od najvažnijih ljudi islamske istorije. U pitanju je sultan Salah ad-Din Ayubi. Ilhan Sen će tumačiti glavnu ulogu, ulogu sultana u ovom novom projektu koji će biti emitovan na digitalnoj platformi BeIN Connect. Ceo projekat se radi u koprodukciji kompanija Akli Film i Ansar Shah Film. Režiser ove nove turske serije će biti Burak Mujdeci, koji je napustio rad na seriji Teskilat. Trenutno se priprema veliki plato na kom će biti snimani kadrovi ove nove turske istorijske serije.

Prema pisanju turske štampe, mladi turski glumac Dogan Bayraktar pridružio se glumačkoj ekipi ove nove tursko-pakistanske serije. Nedavno, Dogan je bio razmatran za glavnu ulogu popularne TV serije Teskilat / Organizacija, ali je umesto njega izabran Murat Yildirim. Nakon toga, Bayraktar je krenuo u potragu za novim poslom i brzo se dogovorio za ulogu u novoj digitalnoj seriji.

U toku su pregovori za glavnu žensku ulogu u ovom projektu. Gulsim Ali je najpre prihvatila da tumači glavni ženski lik, ali je odustala pred sam početak snimanja ove nove serije. Pitanje glavne glumice serije u kojoj će se pojaviti Ilhan Sen i Dogan Bayraktar biće vrlo brzo rešeno.

NOVO - Raspored za turske serije – novembar 2022. godine

By: TV Exposed