Poznat plan za seriju Ya Cok Seversen / Ako voliš previše – minimum 9 epizoda

Turska serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše je simpatična, romantična priča. Gledamo ljubavnu priču Ateša i Leyle koji polako osvajaju mnoga srca.

Poznat plan za seriju Ya Cok Seversen / Ako voliš previše – minimum 9 epizoda

Foto Credits: NTV

Tačnije, nakon prve epizode, glavni likovi su se tek upoznali i tek očekujemo da se romansa pojavi između njih dvoje. Ateša i Leylu tumače Kerem Bursin, kom je ovo povratak na TV ekrane nakon dve godine i serije Sen Cal Kapimi i Hafsanur Sancaktutan.

Njih dvoje, kao i sama serija su privukli dosta pažnje na društvenim mrežama. Ipak i pored toga, serija nije briljirala u rejtingu.

Turski mediji prenose da postoji jasan plan o ovoj TV seriji. Po njemu, serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše neće trajati manje od 9 epizoda. Evo i detalja.

Tri opcije

Postoje tri opcije kada je u pitanju serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše koja se emituje četvrtkom na Kanalu D.

Ukoliko se rejting serije popravi, projekat će automatski biti produžen u novu sezonu na jesen, bez pauze.

Ako rejting serije ostane isti kao u epizodi 1 ili bude približno isti, Kanal D i kompanija Ay Yapim koja je zadužena za seriju će napraviti finale u epizodi 10, koja će biti emitovana 7. septembra.

Treća opcija je ona koja se najmanje dopada fanovima. U slučaju da rejting dodatno padne i bude niži od očekivanog serija će imati svoje finale u 9. epizodi koja će biti emitovana 31. avgusta.

Dakle, već sada je izvesno da će serija imati minimum devet epizoda, možda deset a u slučaju poboljšanja gledanosti kojoj se mnogi nadaju će biti produžena i na jesen.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Gde je i šta radi Hande Dogandemir?!

By: TV Exposed