Nova serija glumice Toprak Saglam

Toprak Saglam, koja se u TV serijama pojavljuje od 2000-ih i ostavila je snažan utisak u filmovima, i igrala je mnogo različitih uloga. Toprak Saglam, je igrala u seriji Mehmed Osvajač pojavljujući se kao lik Teodore, zatim u TV seriji Bodrum Masalı, poslednji put je igrala u seriji Piegon prošle sezone. Činjenica da se serija ...

Nova serija glumice Toprak Saglam

Toprak Saglam, koja se u TV serijama pojavljuje od 2000-ih i ostavila je snažan utisak u filmovima, i igrala je mnogo različitih uloga.

Toprak Saglam, je igrala u seriji Mehmed Osvajač pojavljujući se kao lik Teodore, zatim u TV seriji Bodrum Masalı, poslednji put je igrala u seriji Piegon prošle sezone. Činjenica da se serija Piegon, koju je Star TV ukinula, ne došavši do finala, nije nastavila,veoma je uznemirila publiku. Toprak je u ovoj seriji oživela lik Emel Kavvi. Glumica je sklopila novi ugovor za novu sezonu.

Toprak Saglam pojaviće se u TV seriji pod naslovom Seref ​​Sozu. Dogovor je sklopljen. Takođe se širi i kadar serije koja će biti snimljena u Izmiru.

Napomenimo da je Tolgahan Saiman u glavnoj ulozi u seriji koja će se snimati na ostrvu Kalem, a Sude Zulal Guler će igrati ulogu njegove partnerke. Hulia Darcan, Oiku Celik, Hulia Sen i Meltem Gulenc bili su dalji glumci koji učestvuju u seriji.

By: TV Exposed