Velika očekivanja od nove serije Hande Ercel, Icimdeki Yabanci / Stranac u meni!

Naziv projekta turske TV serije, u kojem se pominje ime Hande Ercel i očekuje da će uskoro stići pozitivne vesti, čak i ako ona još nije potpisala ugovor, određen je kao Icimdeki Yabanci / Stranac u meni.

Velika očekivanja od nove serije Hande Ercel, Icimdeki Yabanci / Stranac u meni!

Foto Credits: DiziCentral

Bilo je važno očekivanje da će se Burak Deniz i Hande Ercel sastati po drugi put u seriji, koju je Tims&B pedantno pripremio. U toku su preliminarne pripreme za seriju i fanovi Hande Ercel doživljavaju veliku radoznalost sa vestima koje se pojavljuju u štampi. Ercel, koji je napravila veliki uspeh u TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, mogla bi se ponovo udružiti sa Burakom Denizom, sa kojim je pre nekoliko godina glumila u romantičnoj humorističnoj seriji Ask Laftan Anlamaz. Poznato je da su oba aktera načelno odobrila projekat, iako još nisu potpisani ugovori.

Scenario ove turske serije je u procesu pisanja i očekuje se da iskusan scenarista poput Ethema Ozisika stvori veoma dobru priču. Podrazumeva se da kompanija Tims&B pridaje veliki značaj ovoj seriji i po imenu reditelja i scenariste. Neslihan Yesilyurt, koja je 4 sezone uspešno režirala TV seriju Yasak Elma / Zabranjena jabuka, a zatim se proslavila uspehom u dve sezone, postala je rediteljka nove serije. Očekivanja Fox TV-a za TV seriju Icimdeki Yabanci / Stranac u meni su takođe veoma velika. Pored činjenice da će se Hande Ercel vratiti u televizijske serije nakon duže pauze, popularnost Buraka Deniza poslednjih godina izgleda da ima velike šanse za uspeh.

Icimdeki Yabanci je jedan od najvažnijih projekata Fox TV-a, koji će 2023. godine skoro bombardovati publiku serijama jedan za drugim. Hande Ercel, koja je potpisala veoma težak ugovor sa Disney Plus-om i nije mogla dugo da ode na set jer joj se nijedan projekat nije dopao, trenutno je veoma blizu da ponovo obraduje svoje fanove. Čak i ako u seriji još nije sve jasno, snažna poruka koju daje činjenica da je tim formiran od jakih imena se sve više ističe.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Odbrojavanje do početka turske serije Sahmaran

By: TV Exposed