Seni Kalbime Sakladim - rejting problem, društvene mreže kao spas?!

TV serija Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu, emituje se na ekranima TRT1 i postala je jedna od alternativnih produkcija četvrtkom uveče. Gledanost serije u kojoj glume Sevda Erginci i Ekin Mert Daymaz ne ide najbolje.

Seni Kalbime Sakladim - rejting problem, društvene mreže kao spas?!

Foto Credits: Dizilah

Najveća šansa serije Seni Kalbime Sakladim, čija se treća epizoda emitovala u četvrtak, je to što je na javnom servisu TRT1.

Podsećamo, gledanost serije Kara Tahta koja se emituje na istom kanalu ne ide dobro, ali TRT1 je odstupio od odluke koju bi doneli drugi kanali i dozvolio nastavak serije. Sada će se slična situacija vrlo verovatno dogoditi i za TV seriju Sačuvao sam te u srcu. Jedna od romantičnih humorističnih serija letnjeg perioda, Seni Kalbime Sakladim je karakteristična i po tome što je Sevda Erginci po prvi u karijeri dobila ulogu u takvom projektu. Nakon dramskih serija, glumica je objasnila da joj je nova serija serija prijala i bila veoma dobra.

Ipak, tri epizode ​​su iza nas i nema ozbiljnijeg povećanja gledanosti. Drugim rečima, javljaju se brige za seriju TRT1, koja je među produkcijama koje imaju problema sa rejtingom.

Uz odgovornost da bude javni emiter, TRT1 ne sledi strategiju koja odmah troši TV serije poput privatnih kanala. Zato je publici ugodno da gledaju serije koje se emituju kod njih.

Na društvenim mrežama je napravljen korak interakcije sa glumcima svakog četvrtka, tačnije glumci serije će razgovarati sa svojim fanovima na društvenim mrežama uz direktan prenos.

Nova serija TRT 1 Seni Kalbime Sakladim stigla je na ekrane sa svojom trećom epizodom u četvrtak, 14. jula. Pre nove epizode, glumci serije emitovali su uživo na Instagramu i odgovarali na pitanja publike.

Prijatan prenos postao je dnevni red na društvenim mrežama.

NOVO - Pad rejtinga serije Seni Kalbime Sakladim, porast za Duy Beni

By: TV Exposed