Azra Aksu osvaja srca miliona ulogom u seriji Bir Kucuk Gun Isigi

Mlada turska glumica Azra Aksu, koja igra zapaženu ulogu u TV seriji Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, postaje sve cenjenija. 6-godišnja glumica je na setu već 5 godina!

Azra Aksu osvaja srca miliona ulogom u seriji Bir Kucuk Gun Isigi

Foto Credits: aHaber

Azra Aksu, koja je počela da glumi u reklamama kada je imala samo godinu dana, rođena je u januaru 2015. godine. U novoj TV seriji Malo dnevnog svetla učestvuje i Azra, koja je dakle od svoje prve godine reklamno lice mnogih kompanija.

Azra Aksu je po mnogim mišljenjima ukrala mnoga srca likom Gunes u TV seriji Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla. Izuzetno naviknuta na kamere, mlada glumica priča očima i oživi svaki detalj izrazom lica. Dok uživaju i u njenim scenama sa Seray Kayom, sa kojom je glumila i glumi u ovom projektu, ona igra ulogu devojčice koja ne govori, kako priča zahteva, a publika ne može da skine pogled sa nje!

Sve boli što Gunes nikada nije progovorila nakon što je preživela nesreću u kojoj je ostala bez oca. Ona nalazi utočište u Elifinom saosećanju kao ranjenom detetu koje je bila izložena fizičkom i psihičkom nasilju od strane njene majke Dile.

Mala glumica Azra Aksu, koja svojim očima, pogledom, držanjem, pokretima i izrazima lica pokušava da prenese sva osećanja devojčice koja je našla novu majku, postala je značajna u radnji bar koliko i glavne uloge u seriji, koje tumače Seray Kaya i Berk Oktay.

NOVO - Evo šta radi Burak Celik nakon završetka serije Senden Daha Guzel (VIDEO)

By: TV Exposed