Turska serija Kardeslerim / Moja braća ipak ne mora da brine za rejting

Serija Kardeslerim / Moja braća koja je ponovo počela da se susreće sa publikom na ATV ekranima, krenula je sa ciljem da subotom uveče na ekrane dovede milione. Nova 57. epizoda serije, koja je emitovana prošle subote, nije postigla očekivane rezultate u gledanosti.

Turska serija Kardeslerim / Moja braća ipak ne mora da brine za rejting

Foto Credits: IMDB

Čak i sa natprosečnim ocenama u total kategoriji rejtinga, ove stope nisu bile ekvivalent dve sezone velikog uspeha. Grupe AB i ABC1 imale su niže ocene, što je razlog za zabrinutost za neke ljubitelje ove drame. Na društvenim mrežama, fanovi serije Kardeslerim / Moja braća izrazili su nelagodu zbog rejtinga 57. epizode.

Uprkos letnjoj pauzi i milionima fanova, ne treba da zavara činjenica da početak treće sezone serije Kardeslerim nije sjajan po gledanosti. Serija će se prema mnogim mišljenjima veoma lako oporaviti i treba sačekati rezultate novih epizoda. Oni koji nisu mogli da gledaju seriju Moja braća na TV-u radije su gledali 57. epizodu na Youtube kanalu.

Veliki je uspeh što je nova epizoda serije za 4 dana ostvarila 6,5 miliona pregleda. Pored toga, čini se da je činjenica da je video na drugom mestu među video snimcima u trendingu u Turskoj veoma važan razvoj.

U stvari, čini se da mnogi obožavaoci serije više vole da gledaju početak treće sezone na Youtube umesto na TV-u. Nakon niske gledanosti serije, ova velika poruka na društvenim mrežama ima značenje. Činjenica da je trejler 58. nove epizode ​​serije Kardeslerim pogledan više od 4 miliona puta za 4 dana daje snažnu poruku da je interesovanje obožavalaca serije i dalje veoma veliko i da gledanost neće biti problem.

NOVO - Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusine već privlači pažnju

By: TV Exposed