Strašna tragedija koju proživljava Ugur Aslan

Turski glumac Ugur Aslan jedan je od onih koji gotovo da i nema hejtere, odnosno o njemu i nema loših komentara. Pored toga što je glumac, Aslan je i fantastičan pevač i zaista pravi primer kako jedna poznata osoba treba da živi i ponaša se.

Strašna tragedija koju proživljava Ugur Aslan

Foto Credits: NTV

O Uguru je bilo već bilo reči i na našem portalu, ali možda i premalo. Poznato je da je Ugur Aslan suprug scenaristkinje Seme Ergenekon. Glumac je uz svoju suprugu bio u veoma teškim trenucima u njenom životu i ona mu se često na tome i zahvaljuje.

U jednom intervjuu Aslan je istakao da je možda i kasno postao popularan i slavan. U pitanju je čovek kog karakteriše skromnost i koji ima zaista veliki broj fanova. Nažalost, razorni zemljotresi koji su pogodili Tursku 6. februara doneli su strahovitu bol Uguru, koji proživljava strašnu tragediju, a agonija još uvek traje.

Potraga za njegovom sestrom i dalje traje

Aslanov menadžer je potvrdio da su spasioci pronašli tela njegovog brata, snaje i njihove dece, koji su život izgubili u posledicama zemljotresa. Za sada nema vesti o njegovoj sestri koja je takođe ostala zarobljena ispod ruševina.

Bol koju Ugur Aslan sada oseća je nezamisliva. Fanovi širom sveta mu šalju mnoge podrške poruke putem društvenih mreža kojima se ovim putem pridružujemo. Izdrži Ugure! Glumac je pre tri dana govorio na Instagramu ali u tom trenutku još uvek nije znao šta se sve desilo, odnosno kakav je epilog...

NOVO - I Pinar Deniz pomaže na sve moguće načine ugroženima!

By: TV Exposed