Šta će biti sa serijom Gulcemal?!

Znamo da ljubitelji serije Gulcemal sa nestrpljenjem iščekuju nove vesti i da postoji mogućnost prevremenog finala zbog niže prosečne gledanosti projekta.

Šta će biti sa serijom Gulcemal?!

Foto Credits: Internet Haber

Na društvenim mrežama, fanovi serije stalno dele komentare „Molimo vas, nemojte da bude finale“, izražavajući da su svesni opasnosti.

Priča u seriji Gulcemal, u kojoj duo Murat Unalmis i Melis Sezen prednjače, solidna je i glumačka postava veoma uspešno igra svoje uloge. Tu je i brojna publika koja je volela i podržavala energiju dvoje glavnih glumaca.

Osim toga, postoji očekivanje da bi prodaja serije u inostranstvu mogla biti visoka. Ono što stvara ovo očekivanje je da fanovi stranih serija u okruženju društvenih medija pokazuju veliko interesovanje za seriju Gulcemal.

Nastavak pod znakom pitanja

Međutim, gledajući prethodne odluke Fox TV-a, mnogi misle da se serija Gulcemal verovatno neće nastaviti u drugoj sezoni. Treba reći da su razlog za to rane konačne odluke koje je donela uprava kanala, koje su uništile maštu miliona gledalaca.

Ali ove sezone, postoje različite ocene sa fronta Fox TV-a. Prva je serija Adim Farah, za koju je Fox TV odlučan da je zadrži na ekranu najmanje 26 epizoda i odlučan je da seriju približi publici u narednoj sezoni tako što će finale sezone napraviti u 14. epizodi.

Sada će se nade povećati za seriju Gulcemal, koja je produkcija koja privlači pažnju publike i privlači pažnju u inostranstvu. Ostaje da vidimo kako će se razvijati situacija…

View this post on Instagram

A post shared by GÜLCEMAL (@gulcemalldizi)

NOVO - Kraj za seriju Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna

By: TV Exposed