Nastavljaju se skromni rezultati gledanosti TV serije Adi Sevgi

Rivalstvo između turskih TV serija koje se emituju nedeljom uveče se nastavlja. TV serije Teskilat / Organizacija i Yargi / Presuda od početka sezone se bore za prvo mesto.

Nastavljaju se skromni rezultati gledanosti TV serije Adi Sevgi

Foto Credits: IMDB

U poslednjem periodu apsolutni pobednik ove borbe je serija Yargi / Presuda. Međutim, primećen je značajan pad u ocenama obe serije, odnosno pad rejtinga.

Nije poznato da li je u pitanju efekat ulaska u mesec Ramazan, ali u dve važne TV serije koje se emituju nedeljom uveče primećujemo ozbiljnu strepnju u pogledu rejtinga. Prvi put nakon dugo vremena serija Yargi / Presuda, koja je izazvala veliku pažnju na Kanalu D, nije dostigla dvocifrenu gledanost ni u jednoj kategoriji rejtinga. Serija, koja je zauzela drugo mesto u total kategoriji, doživela je ozbiljnu regresiju u odnosu na prethodnu gledanost, odnosno prošlu epizodu. Nije prošlo nezapaženo da je serija, koja je osvojila prvo mesto u AB i ABC1, doživela ozbiljan nazadak u gledanosti.

Sličnu situaciju posmatramo i u seriji Teskilat / Organizacija, koja nastavlja drugu sezonu, na ekranu nacionalnog kanala TRT1. Uprkos uzbudljivoj priči Organizacije, već nekoliko meseci viđamo spori pad gledanosti. Organizacija, koja je 3. aprila uveče postigla najniže stope gledanosti u poslednje vreme, završila je dan na trećem mestu u total kategoriji i ABC1, a završila dan na drugom mestu u kategorija rejtinga AB.

Ipak, ti rezultati su i pored pada gledanosti dobri, iako naravno pad gledanosti može da brine. Ono što nije dobro je situacija u novoj TV seriji Adi Sevgi. U četvrtoj epizodi ove turske serije zabeležen je pad od 0.61 u total kategoriji, pa je rejting jučerašnje epizode iznosi 3.69. U kategoriji AB je zabeležen mali porast od 0.27, pa je brojka rejtinga iznosila i dalje skromnih 1.86. U ABC kategoriji rejting je pao za 0.19 u odnosu na prošlu epizodu i iznosio je 2.57. Zaista zabrinjavajući rezultati za ovaj projekat, koji je još uvek na svom početku…

NOVO - U petak počinje nova turska serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor

By: Milt-TV Exposed