Aslihan Guner - Mert mi je više od supruga!

Aslihan Guner, koja je stekla snažnu poziciju u sektoru i sa filmovima i sa TV serijama, postala je jedno od imena koja ne spadaju na dnevni red društvenih medija u poslednje vreme uspehom projekata u kojima je učestvovala.

Aslihan Guner - Mert mi je više od supruga!

Foto Credits: Haberler

Aslihan Guner, koja se sa suprugom pojavila na istom setu posle mnogo godina u filmu Komutan / Komandant, veoma je srećna što je ponovo radila sa njim. Glumački parovi, koji su davali izjave u različito vreme, napomenuli su da ne mogu da se sastanu i da imaju problema jer su u istoj profesiji. Međutim, Aslihan ne misli tako.

Glumica je objasnila značaj svog supruga Merta Kilica za nju na sledeći način: „Za mene je uvek velika prednost što je Mert glumac i što smo oboje glumci. Takođe smo veoma dobri životni partneri. To govorim svuda, jer Mert nije samo moj muž, već moj najbolji prijatelj, prijatelj, porodica, sve u tom smislu. I ja sam za njega. Imam srodnu dušu i životnog partnera, i kroz posao i kao supružnik.”

Aslihan Guner je rekla da ju je i njen suprug stalno trenirao i da on ima mnogo talenata. Guner je objasnila da njen muž odlično jaše konja, zna da koristi alate kao što su mačevi, strele i puške, i da je veoma uspešan u akcionim scenama:

„Želela sam da učim od njega. Mnogo me je podržavao u to vreme, u takvim mojim projektima. Ako se iste stvari i dalje dese, prva osoba kojoj bih otišao bio bi Mert. Zato što je isto na njegovom setu. U nekim scenama bilo je stvari koje kaskaderi nisu mogli, videla sam svojim očima. Tamo je odmah sakupio hrabrosti za posao i uradio ga sam. Glumio je sam sebe u svim scenama u filmu.”.

NOVO - Tri priznanja za seriju Kulup / Klub

By: TV Exposed