Burcu Ozberk o tome kako je izbačena sa konzervatorijuma

Burcu Ozberk, koji je od nedavno na dnevnom redu zbog igranog filma Ruyanda Gorursun / Vidiš u svojim snovima, takođe privlači pažnju kao jedno od imena koje je učestvovalo u prvoj turskoj produkciji platforme Amazon Prime Video.

Burcu Ozberk o tome kako je izbačena sa konzervatorijuma

Foto Credits: RiriNano

Burcu Ozberk je ponovo skrenula pažnju rekavši da je izbačena sa konzervatorijuma. Glumica, koji je sa 12 godina svirala violinu i pohadjala časove na konzervatorijumu, rekla je da je nakon toga izbačena iz škole. Ozberk je to objasnila na sledeći način:

„Učila sam na konzervatorijumu godinu dana, imala sam 12 godina. Onda su me izbacili iz škole. Jer na prvoj godini na konzervatorijumu budeš isključen iz škole, ako ne pređeš cenzus od 70. I meni je bilo jako teško, bila sam hipeaktivno dete. U tim godinama sam govorila: „Želim da budem pozorišna glumica.“.

Muzička karijera završila i pre pravog početka

Burcu Ozberk, koja je rekla da je njena muzička karijera završila dok je bila jako mlada pre nego što je počela, napomenula je da je uvek imala motivaciju da svira. Ozberk je rekla da ju je porodica njene sestre na ovaj način vodila jer je studirala muziku na Fakultetu likovnih umetnosti: „Ali to je nešto što zaista zahteva mnogo discipline. Sviranje nekog instrumenta, posebno violine. Imala sam 12 godina i bilo je jako teško biti zaglavljena u sobi 2-3 sata. Odlučila sam da to ne želim. Već sam dobila loše ocene, a onda su me izbacili.”.

Ozberk, koja je izjavila da bi volela da ima više veština dok glumi, rekla je da će joj sada prednost dati i sviranje violine i bolje korišćenje glasa. Glumica je takođe izrazila žaljenje, rekavši: „Volela bih da sam nastavila.”.

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Özberk (@burcuozberk)

NOVO - Melisa Asli Pamuk je proživela pravu životnu dramu u večeri premijere njene nove serije!

By: TV Exposed