Melisa Asli Pamuk je proživela pravu životnu dramu u večeri premijere njene nove serije!

Nova turska serija Ego stigla je na ekran sa svojom prvom epizodom 5. februara uveče. Serija, koja se dugo promoviše, svojom pričom i glumcima je bila predmet radoznalosti.

Melisa Asli Pamuk je proživela pravu životnu dramu u večeri premijere njene nove serije!

Foto Credits: Internet Haber

Projekat se u režiji Doge Can Anafarta i po scenariju Erkana Birgorena i Tune Gerguna, a zemljotres koji se dogodio uveče kada je emitovana serija izazvao je veliku noćnu moru za celu zemlju, a takođe je naneo drugačiji bol glumici Melisi Asli Pamuk. iz serije Ego! Zemljotres jačine 7,7 stepeni Rihterove skale u Kahramanmaraš-Elbistanu, koji je zahvatio 10 provincija, u 04:17 u noći 6. februara, nekoliko sati nakon prve epizode ​​serije Ego, koju je producirao Pastel Film, potresao je sve!

Melisa Asli Pamuk, koja je uzbuđena što će se posle dugo vremena vratiti na ekran, saznala je da su dva člana njene porodice bila pod udarom u noći kada je bila uzbuđena zbog svoje nove serije! Posle katastrofe ujutru, poznata glumica je pokušala da se njen glas čuje na društvenim mrežama. Ona je na svom nalogu na društvenim mrežama navela da njena baka ne može da hoda, da je bolesna i da je zarobljena u zgradi u kojoj su živeli sa njenom tetkom.

Na kraju dobre vesti

Glumica, koja je u velikoj žurbi za bakom i tetkom koji žive u Antakiji i očajnički čekajući odgovor na pozive za pomoć i podršku iz Istanbula, počela je da čeka dajući punu adresu. U ovim bolnim trenucima pitala je da li u okolini ima ko da pomogne, navodeći da glumica ne zna u kakvom je stanju stan gde žive njeni bližnji.

Dobre vesti stigle su nakon što je glumica čekala duge sate u žurbi i brigama! Melisa Asli Pamuk, koja je stigla do svojih rođaka oko 9-10 sati nakon što je podelila, iznela je dobre vesti rekavši:

„I moja baka i moja tetka su preživele.”. Glumica, koja je prošla kroz bolan proces sa celom Turskom, pokušala je da prenese vapaje za pomoć društvenim mrežama, kao i mnogi ljudi koji nisu mogli da dođu do rodbine. Za Melisu Asli Pamuk, noć 6. februara bila je noć koju nikada neće zaboraviti, kao ni cela zemlja.

NOVO - Tuba Buyukustun aktivno pomaže ugroženima putem društvenih mreža

By: TV Exposed