Kivanc Tatlitug emotivan nakon dogadjaja u Turskoj

Kivanc Tatlitug, koji je otišao na set sa Serenay Sarikayom za seriju Aile / Porodica u kojoj igra glavnu ulogu, doživljavao je uzbuđenje svoje nove serije sve do katastrofe zemljotresa.

Kivanc Tatlitug emotivan nakon dogadjaja u Turskoj

Foto Credits: Karar

Glumac, koji se ponovo nije pojavljivao u televizijskim projektima nakon serije pod nazivom Carpisma, koja je objavljena 2018. godine, jedno je od poznatih imena koje njegovi fanovi dugo žele da se vrati na TV ekrane.

Kivanc Tatlitug, koji nije pao sa dnevnog reda društvenih medija svojim sastankom sa Serenay Sarikayom u seriji Aile, ovih dana ulaže napore da zaleči rane od dva velika zemljotresa u Kahramanmarašu. Tatlitug je takođe preuzeo odgovornost da na najbolji način iskoristi novac koji su ljudi poslali preko udruženja pod nazivom AHBAP, čiji je osnivač umetnik Haluk Levent, i da ovu pomoć dostavi žrtvama zemljotresa.

“Srce me nikada nije toliko bolelo”

Ujedinivši se sa sinom, kome su dali ime Kurt Efe, a koji je rodjen u aprilu 2022. godine, poznati glumac se pridružio aktivnostima u sedištu Udruženja AHBAP sa Kenanom Imirzaliogluom, Oktayem Kaynarcom, Kivancem Kasabalijom, Ozge Ozpirincci i Yokualuom Helvacom.

Kivanc Tatlitug, koji je razgovarao sa vlastima o organizovanju kamiona pomoći, izjavio je da ga srce nikada nije toliko bolelo u izjavi novinarima. Na društvenim mrežama odgovoreno je i na reči glumca, koji je osećanja miliona iskazao rečima „Srce me nikada u životu nije toliko bolelo”.

Iz postova na društvenim mrežama možemo videti da je Tatlitug, koji rado i aktivno pomaže, ponovo porastao u očima svojih obožavalaca.

NOVO - Ibrahim Celikkol još jednom pokazuje svoju humanost!

By: TV Exposed