Teskilat i Murat Yildirim - pun pogodak!

Serija Teskilat / Organizacija, koja je započela svoju treću sezonu na ekranu TRT1, počela je da privlači publiku uzbuđenjem otkrivanja nove priče. Nakon što je otkriveno da Caglar Ertugrul neće biti u glavnoj ulozi, ocenjeno je da je sudbina serije postala neizvesna.

Teskilat i Murat Yildirim - pun pogodak!

Foto Credits: Dizilah

Međutim, sa Muratom Yildirimom, nova imena su uključena u priču, što je rezultiralo sasvim drugačijom trećom sezonom. Priča u seriji se promenila, a mesta održavanja su obnovljena... Serija Teskilat / Organizacija, koja je počela da predstavlja akciju još snažnije sa novim imenima, takođe je došla do izražaja realizacijom iznenađenja koje se očekuje od nove serije. Teskilat je bio novi i snažan početak za Murata Yildirima, koji se pojavio na ekranu sa Azizom prošle sezone nakon TV serije Ramo. Obožavaoci glumca smatraju da on dobro odgovara toj ulozi i da je serija Organizacija sa njim mnogo bolja drama.

Harmonija Deniz Baysal i Murata Yildirima takođe je bila delotvorna, a pošto je publika radoznala za priču o Zehri i Omeru, oni se susreću na ekranu TRT1 nedeljom uveče. Među novim serijama, do sada nije bilo nove serije koja će poremetiti ravnotežu, osim projekta Yali Capkini. Serija Yali Capkini takođe je neočekivano dobila veoma dobre ocene, što je čini jednom od 5 najuspešnijih TV serija sezone.

Teskilat je, s druge strane, tako efektno započeo treću sezonu sa svojom obnovljenom pričom i glumačkom ekipom da se ne čini da će u nedelju uveče izgubiti svoje prethodne titule odnosno prvo mesto u rejtingu od serije Yargi.

Nova 52. epizoda serije okupiće milione gledalaca na TRT1 u nedelju, 23. oktobra. Ponovo ćemo biti svedoci uzbudljivih trenutaka u seriji.

NOVO - Berguzar Korel spremna za povratak u TV serije!

By: TV Exposed