Firat Tanis u novom projektu

Firat Tanis često učestvuje u bioskopima, digitalnim serijama i televizijskim projektima poslednjih godina i oduševljava njegove fanove.

Firat Tanis u novom projektu

Foto Credits: Haberler

Iskusni glumac, koji je uspeo da savlada svaku ulogu kada je u pitanju kreiranje likova, transformiše se iz jednog lika u drugi, a publika na platnu je takođe veoma impresionirana profesionalnošću ovih prelaza.

Čak i u poslednje 3-4 godine, Firat Tanis se pojavio pred svojim fanovima sa toliko različitih likova i svaku ulogu reflektovao sa različitom atmosferom da mnogi gledaoci i dalje posvećuju posebnu pažnju projektima u kojima je učestvovao.

Pored televizijskih serija Ariza, Aziz i Adim Farah, digitalne serije Zeytin Agaci i Kulup emitovane na Netflixu pokazale su glumčev uspeh u različitim likovima.

Film Ask Mevsimi | Sezona ljubavi

U bioskopu, Firat Tanis je nastavio da učestvuje na svim platformama sa projektima pod nazivom 9 Kere Leyla, Suna i Ask Mevsimi.

Glumac, koji se nedavno put pojavio u filmu Ask Mevsimi | Sezona ljubavi, ponovo je upoznao svoje obožavaoce u bioskopima. Ask Mevsimi, produkcija Sugarvorkz-a koju je producirao i režirao Murat Seker, a napisali su je Ali Tanriverdi i Murat Seker, zauzela je svoje mesto u bioskopima.

Film Ask Mevsimi, koji priča ljubavnu priču koja počinje u Bozdžadi i proteže se do Istanbula i postaje sve složenija tokom godina, vodi publiku na zanimljivo putovanje.

Uspešni glumac Firat Tanis glumi lik Altana u ovom projektu, sa Dilan Cicek Deniz i Cemom Yigitom Uzumoluom u glavnim ulogama.

NOVO - Serija Yargi | Presuda i dalje dovodi publiku do suza!

By: TV Exposed