Cemre Baysel privukla pažnju novom objavom (FOTO)

Glumica Cemre Baysel, koja je svoju glumačku karijeru započela TV serijom Yesil Deniz, privukla je veliku pažnju likom Melis u TV seriji Elimi Bırakma.

Cemre Baysel privukla pažnju novom objavom (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Podigavši svoju popularnost na vrh TV serijama Ramo, Sol Yanim, a zatim Baht Oyunu, glumica je tokom leta preuzela glavnu ulogu u TV seriji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe. Lepa glumica, koja je postala jedno od traženih lica romantičnih komedija, takođe je često na dnevnom redu sa svojim objavama na društvenim mrežama. Poslednja objava glumice sa njenog Instagram naloga izazvala je veliku pažnju njenih fanova. Tako se u objektivu ogledala sreća glumice koja se uslikala na sred kukuruzišta.

Objava sa opisom „Jesam li na nebu?!” privukla je dosta pažnje. Lajkovi i komentari pljuštali su na fotografije glumice. Fotografije glumice, koja ima 3,5 miliona pratilaca na Instagramu, u kukuruzištu njeni fanovi su prokomentarisali „Donesite i nama“.

Cemre Baysel, čiji fanovi željno iščekuju njen novi projekat, učestvovaće u drugoj sezoni detektivske i krimi serije Bozkir, čija je prva sezona emitovana na Blu TV 2018. godine. Baysel će glumiti lik po imenu Sevda u produkciji, koja će se snimati u Eskišehiru. Odabirući dramsku ulogu ovog puta u svom novom projektu, glumica će podeliti glavnu ulogu sa Yigitom Ozenerom i Furkanom Andicem u Bozkiru.

Čini se da je preferencija Cemre Baysel za veoma kvalitetnu i impresivnu seriju poput Bozkir veoma mudra odluka za njenu karijeru.

View this post on Instagram

A post shared by Cemre (@cemrebaysel)

NOVO - Gokberk Demirci u filmu Koy Dugunu

By: TV Exposed