Poznato kada počinje peta sezone serije Savasci

Bilo je mnogo natpisa u vezi nove sezone turske serije Savasci. Primetan je bio manjak informacija, kada će nova sezona serije početi. Izostale su čak i video najave i promocija, što je začudilo fanove ove serije. Razlog za to je ipak opravdan. Čekao se kraj sezone serije Sen Cal Kapimi. Obe serije idu na istoj ...

Poznato kada počinje peta sezone serije Savasci

Bilo je mnogo natpisa u vezi nove sezone turske serije Savasci.

Primetan je bio manjak informacija, kada će nova sezona serije početi. Izostale su čak i video najave i promocija, što je začudilo fanove ove serije. Razlog za to je ipak opravdan. Čekao se kraj sezone serije Sen Cal Kapimi. Obe serije idu na istoj televiziji, i plan Fox TV-a je da Savasci zauzme termin Sen Cal Kapimija.

Popularna serija u kojoj Kerem Bursin i Hande Ercel tumače glavne uloge imaće svoje finale u ovu subotu, u 39. epizodi. To ipak ne znači i kraj serije. Projekat će biti nastavljen u junu mesecu. Ostaje da se vidi u kom terminu, jer će nova, peta sezona serije Savasci da se emituje subotom, nakon završetka serije Sen Cal Kapimi. Dakle, još ove subote gledamo Kerema i Hande kao Edu i Serkana, a već naredne počinje nova sezona vojne serije Savasci.

NOVO - Novi glumac u seriji Son Yaz

By: TV Exposed