Damla Sonmez u seriji Kimler Geldi Kimler Gecti

Turska glumica Damla Sonmez se od pre nekoliko dana ponovo može gledati na TV ekranima u Turskoj. Međutim, tu nije kraj njenim novim ulogama.

Damla Sonmez u seriji Kimler Geldi Kimler Gecti

Foto Credits: IMDB

Damla Sonmez se 12. juna vratila na TV ekrane i to serijom Maviye Surgun / Plavi kavez. Ova serija koja je zaista posebna po načinu pripreme se emituje na Show TV-u. Kada kažemo posebna, zaista to i mislimo.

Projekat je pripremljen za zemlje Latinske Amerike gde je prvo emitovan, da bi od pre tri dana počelo emitovanje u Turskoj. Prva epizoda je ostvarila rejting negde ispod proseka, a fanovi se nadaju da bi situacija mogla znatno da se popravi već od naredne epizode. Da li će tako i biti saznaćemo već 19. juna.

Pored ove serije Damla Sonmez će se pojaviti u još jednom projektu. Glumica je potpisala ugovor sa kompanijom Ay Yapim.

Lik Defne

Ugovor se odnosi na ulogu u njihovom novom projektu, novoj seriji koja nosi naziv Kimler Geldi Kimler Gecti / Ko je došao, ko je prošao. Poznato je i to da će Damla u seriji tumačiti lik Defne, uspešne arhitektice.

Serija Kimler Geldi Kimler Gecti će imati veoma kvalitetan glumački kadar. Od ranije je poznato da će ulogu u seriji oživeti Metin Akdulger, Serenay Sarikaya, Hakan Kurtas i Ahmet Rifat Sungar.

Do početka emitovanja tog projekta, Damlu možemo gledati u TV seriji Maviye Surgun.

NOVO - Poznato kada će biti emitovan film Ask Taktikleri 2 / Ljubavna taktika 2

By: TV Exposed