Nilperi Sahinkaya o svom detinjstvu

Glumica Nilperi Sahinkaya gostavala je u YouTube programu Ibrahima Selima. U njemu je govorila o mnogim temama, a dotakla se i svog detinjstva.

Nilperi Sahinkaya o svom detinjstvu

Foto Credits: M. Gunes

Nilperi je otkrila da se kao malo dete mnogo selila. Imali su naviku da se sele svake četiri godine. Razlog za to je bio njen otac. On je bio diplomata i zbog toga su često menjali državu u kojoj borave. Glumica je čak i rođena u Dakaru, u Senegalu. Sve to je nešto što joj nije smetalo. Tu naviku je zadržala i dan danas. Kako kaže sama glumica, ona ne ostaje na jednom mestu.

Nilperi Sahinkaya se u karijeri pojavila u osamnaest projekata. Glumila je Cansu Yildirim u seriji Yasak Elma. Pre toga je radila u serijama Aynen Aynen, Yeni Hayat i drugim projektima. Veoma zapažene uloge imala je u serijama Kako vreme prolazi i Deniz yildizi. U seriji Kako vreme prolazi glumila je Mesude i pojavila se u 120 epizoda. U projektu Deniz yildizi tumačila je lik Hande u 129 epizoda. Po prvi put na TV ekranima pojavila se Alice Bouton u projektu Yahsi Bati iz 2009. godine.

NOVO - Serenay Sarikaya demantovala vesti o njenoj novoj ljubavnoj vezi

 By: Milt-TV Exposed