Nakon Cukura nas očekuje još jedna muški orjentisana serija?!

Turski blogeri počeli su sa izveštavanjem vezanim za novi projekat, odnosno seriju koja će naslediti Cukur. Prema njihovim saznanjima nakon završetka serije Cukur, ona će biti zamenjena novom, muški orjentisanom serijom. U toj seriji pojaviće se neka veoma respektabilna imena. Već je poznato da kompanija Ay Yapim radi na projektu sa istim timom koji je ...

Nakon Cukura nas očekuje još jedna muški orjentisana serija?!

Turski blogeri počeli su sa izveštavanjem vezanim za novi projekat, odnosno seriju koja će naslediti Cukur.

Prema njihovim saznanjima nakon završetka serije Cukur, ona će biti zamenjena novom, muški orjentisanom serijom. U toj seriji pojaviće se neka veoma respektabilna imena. Već je poznato da kompanija Ay Yapim radi na projektu sa istim timom koji je kreirao serije Icerde i Cukur. Za taj projekat je već naznačeno da će u njemu biti povratak nekih velikih zvezda turskih TV serija. S obzirom da je sve više glumaca angažovano na projektima digitalnih platformi, ne preostaje mnogo izbora.

Kompanija Ay Yapim će ili nastaviti saradnju sa Aras Bulut Iynemlijem, što je manje verovatno, s obzirom na ponude koje Aras ima, ili će potražiti druge zvezde. U tom slučaju izbor bi pao na one glumce koji su slobodni za rad u novoj sezoni. Za sada su to Kenan Imirzalioglu, Murat Yildirim i Tolga Saritas.

NOVO - Nova televizijska adaptacija turskog bestselera

By: TV Exposed