Boran Kuzum je u vezi sa koleginicom! (FOTO)

Turski glumac Boran Kuzum pojavio se na ekranima kao gostujući glumac u TV seriji pod nazivom Menajerimi Ara, a pojavio se pred publikom i sa filmom Askin Kiyameti na Netflixu.

Boran Kuzum je u vezi sa koleginicom! (FOTO)

Foto Credits: RiriNano

Glumac, koji je neko vreme bio daleko od ekrana, vratio se na set sa novim filmom Yilbasi / Nova godina, koji je za Disney Plus pripremila poznata scenaristkinja Gulse Birsel. Glumac, koji je završio snimanje filma, biće 4. novembra pred svojim obožavaocima u bioskopu sa drugim filmom Hazine. Zgodni glumac sada je na dnevnom redu ljubavnih vesti. Boran Kuzum se zaljubio u svoju koleginicu Yasemin Szawlowski. Duo je zajedno glumio u TV seriji Vatanim Sensin, koja je emitovana pre nekoliko godina. Par je svoju vezu objavio na društvenim mrežama.

Yasemin je stavila emoji perle urokljivih očiju na fotografiju koju je objavila na svom Instagram nalogu. Boran Kuzum je prokomentarisao objavu emodžijem u obliku srca. Glumica koja je od detinjstva studirala balet, muziku i glumu, proslavila se likom Eleni, koju je igrala u TV seriji Vatanim Sensin 2016. godine. Rođena u Engleskoj i poreklom iz Poljske, glumila je i plesala u raznim projektima u inostranstvu.

Iznenađenje za fanove bila je i ljubav Borana Kuzuma i Yasemin Szawlowski, koja je glumila sa Boranom lik u seriji Vatanim Sensin. Glumica Esra Rusan, koja je zajedno igrala ulogu u ovom projektu, takođe je svojim komentarom podržala deljenje dva poznata imena.

NOVO - Serija Baba / Otac je dovela gledaoce do suza! (VIDEO)

By: TV Exposed