Serija Omer ima vernu i istrajnu publiku!

Serija Omer, koja se po gledanosti ističe kao spomenik stabilnosti, ima uspešnu drugu sezonu na Star TV-u.

Serija Omer ima vernu i istrajnu publiku!

Foto Credits: IMDB

Gledanost serije Omer, u kojoj Gokce Bahadir i Selahattin Pasali odaju priznanje glavnim ulogama, i dalje je veoma uspešna.

Pored emotivnih scena u seriji Omer, publiku je privukao i odraz života porodica iz različitih kultura na ekranu.

Serija Omer, koja je iu drugoj sezoni zadržala svoju priču kao iu prvoj, stekla je veoma vernu publiku.Prošle nedelje je izašla 34. epizoda serije, koja je uz veliku podršku ove publike prošla kroz stabilan proces i ponovo su postignuti uspešni rezultati.

Blagi pad gledanosti

Gledanost serije Omer, koja je snažno prisutna na društvenim mrežama, takođe je iznad proseka. Međutim, treba uzeti u obzir i da je u 34. epizodi bilo izvesnog gubitka gledalaca.

Gubitak gledanosti u svim grupama publike u 34. epizodi serije bio je događaj koji je iznenadio sve. Ipak, očekuje se da će serija, koja nastavlja da bude jedno od najuspešnijih dela sezone, da u 35. novoj epizodi popravi svoju poziciju u gledanosti.

Biće uzbudljivih trenutaka u novoj epizodi ove turske serije. Očekuje se da će sukob između likova Gamze i Omera učiniti priču veoma uzbudljivom.

Projekat Omer, koji skreće pažnju svojom pričom koja ljubav stavlja nasuprot svim nemogućnostima i snažnom glumačkom postavom, u ponedeljak, 11. decembra, u 20.00, u Star TV-u će sa svojom 35. epizodom.

View this post on Instagram

A post shared by Ömer Dizi (@omerdiziresmi)

NOVO - Sila Turkoglu postaje jedan od najvažnijih elemenata serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice!

By: TV Exposed