Koliko može turska serija Aile / Porodica?

Na turskom Show TV-u, nova serija pod nazivom Aile / Porodica počinje u utorak, 14. februara. Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya su u glavnim ulogama u projektu koji ima brojnu glumačku ekipu i publici će doneti originalnu priču.

Koliko može turska serija Aile / Porodica?

Foto Credits: DiziCentral

Obožavaoci dvoje glumaca takođe su bili veoma srećni zbog opredeljenja za dan emitovanja i sa uzbuđenjem su počeli da čekaju prvu epizodu. U takmičenju za rejting utorkom uveče, izgleda da se sve menja sa serijom Aile / Porodica. Projekat Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, koji se emituje na ATV-u, i serija Kanala D Uc Kiz Kardes / Tri sestre i serija TRT1 Yurek Cikmazi / Slomljeno srce izgleda da su na čelu takmičenja u utorak .

Međutim, sa početkom serije Aile sa interesovanjem će se pratiti da li će ove 3 serije izgubiti gledaoce. Serija Uc Kiz Kardes se uspešno nastavlja drugom sezonom. S druge strane, Ben Bu Cihana Sigmazam i Yurek Cikmazi, uprkos činjenici da su počeli ovu sezonu, naišli su na podršku široke publike.

Sada će na ovom takmičenju učestvovati serija Aile / Porodica, koju krasi radoznalost miliona. Počinje težak proces selekcije publike oko toga šta će u utorak uveče gledati na ekranu. Očekuje se da će serija Aile biti veoma efikasna produkcija, a izgleda da će to negativno uticati na gledanost ostalih serija u konkurenciji u utorak. Objavljuju se i trejleri nove serije, koja je zasnovani na ljubavi, akciji i porodičnim odnosima, a podržava je velika baza fanova. Koliko može ova nova turska serija? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Selen Ozturk se priključuje popularnoj TV seriji!

By: TV Exposed