Selen Ozturk se priključuje popularnoj TV seriji!

Turska glumica Selen Ozturk, rođena u Izmiru 1980. godine, jedno je od imena koje je na snimanjima od 2002. godine.

Selen Ozturk se priključuje popularnoj TV seriji!

Foto Credits: DiziCentral

Selen Ozturk, koju smo gledali u mnogim filmovima i TV serijama, imala je peh u poslednjem periodu zbog kratkog trajanja projekata u kojima je bila uključena. Selen, koja je dobila podršku mnogobrojne publike sa likom Gulfem koju je igrala u seriji Muhtesem Yuzyil / Sulejman Veličanstvenii, dugo je učestvovala i u TV seriji Payitaht Abdulhamid sa likom Senihe Sultan.

Glumica Selen Ozturk u poslednje 4 godine je učestvovala u TV serijama Azize, Cocukluk i Misafir. Međutim, velika je nesreća bila što su ove 3 serije kratko trajale na ekranu.

Ozturk se sprema da se vrati na setove TV serija 2023. godine, nakon što je prošle sezone učestvovala u raznim filmovima. Glumica će preuzeti ulogu u TV seriji TRT1 pod nazivom Yurek Cikmazi / Slomljeno srce doživljava novo uzbuđenje.

Uz duo Alp Navruz i Irem Helvacioglu, Yurek Cikmazi je postala serija koja se dokazala i svojom pričom i glumačkim igrama i postigla dobru gledanost. Posle nesreća u nekoliko serija, za Selen Ozturk možemo reći da je serijal Yurek Cikmazi dobar izbor. Selen, koja će u utorak uveče pojaviti u seriji koja se emituje na ekranu TRT1 sa likom Kader, biće partnerka Mesuta Akuste, koji igra lik Yilmaza. Ono što se dogodilo između Yilmaza i Kader doneće potpuno novi proces u priču i uzbuđenje će se povećati u trenutku.

NOVO - Da li se serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna bliži svom kraju?!

By: TV Exposed