Selahattin Pasali na snimanjima - Midnight at the Pera Palace, pa nastavak serije Omer!

Jedna od serija koja je ostavila traga u zimskoj sezoni u Turskoj bila je Omer.

Selahattin Pasali na snimanjima - Midnight at the Pera Palace, pa nastavak serije Omer!

Foto Credits: Internet Haber

Selahattin Pasali i Gokce Bahadir upoznali su se u glavnim ulogama serije Omer koja se emitivala na Star TV-u.

Impresivna harmonija dvoje glumaca takođe je bila odlučujući faktor u uvlačenju publike u priču serije.

Uprkos mladosti, Selahattin Pasali nije iznenadio svoje fanove svojim visokim učinkom. Glumac, koji je imao priliku da se malo odmori posle serije Omer, sada je ponovo na snimanju.

Ovog puta, glumac, koji će raditi za seriju Pera Palas’ta Gece Yarisi / Midnight at the Pera Palace, čija će druga sezona biti snimana na Netflixu, biće jedno od mladih imena na dnevnom redu u novom periodu.

Veliku pažnju privukla je prva sezona serije Midnight at the Pera Palace / Ponoć u palati Pera, u kojoj je glumio sa Hazal Kayom. Nedavno je počelo snimanje druge sezone serije, koja je veoma popularna i u inostranstvu.

Tulin Ece kao dodatak glumačkoj ekipi serije Midnight at the Pera Palace

Već je bio kuriozitet kako će se nastaviti priča o seriji Ponoć u palati Pera, u kojoj će u glumačkoj postavi u drugoj sezoni biti i Tulin Ece.

Činjenica da je Selahattin Pasali takođe na snimanjima tokom letnje pauze u seriji Omer pruža priliku da svojim glumačkim iskustvima doda nova.

Pasali će od septembra biti na snimanju druge sezone serije Omer i čini se da će biti na dnevnom redu, odnosno u centru pažnje tokom cele godine.

NOVO - U ponedeljak počinje nova turska serija Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje

By: TV Exposed