U ponedeljak počinje nova turska serija Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje

Serija Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje, čija će prva epizoda biti emitovana na ekranu Fox TV-a u ponedeljak, 24. jula, nastavlja da se ističe na društvenim mrežama svojim promocijama.

U ponedeljak počinje nova turska serija Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje

Foto Credits: IMDB

Serija Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje, u kojoj glavne uloge preuzimaju Sukru Ozyildiz i Burcu Ozberk, ima zabavnu priču.

Sa projektom Ruhun Duymaz, Burcu Ozberk se vratila romantičnim komedijskim pričama.

Iako u njemu ima detektivskih elemenata, projekat Ruhun Duymaz se zapravo izdvaja kao projekat romantične humoristične serije sa visokom zabavom. Činjenica da će Sukru Ozyildiz izaći pred publiku sa drugačijom romantičnom komedijom, zajedno sa ljubavlju prema filmu Ask Tatktikleri 2 / Ljubavna taktika 2, je situacija koja stvara element radoznalosti.

Harmonija glavnih glumaca pleni

Možemo reći da je impresivna harmonija dua Sukru Ozyildiz i Burcu Ozberk koja se ogleda u promocijama povećala interesovanje za seriju Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje.

Dok se uzbuđenje publike povećava sa zabavnim video snimcima koji se dele sa seta serije, takođe se iz komentara vidi da su očekivanja publike od serije veoma velika. Uz impresivan sklad dvoje glavnih glumaca i toplinu priče prema publici, za Ruhun Duymaz se očekuje da bude jedna od najpopularnijih serija letnjeg perioda.

Mnogi gledaoci znaju da se serije u kojima se pojavljuje Burcu Ozberk obično dugo prikazuju. Neće nikoga iznenaditi ako njena nova serija takođe ispuni očekivanja i da se nastavli u zimskoj sezoni.

NOVO - Eren Oren otkrio veliku želju

By: TV Exposed