Ceren Moray šokirana zbog završetka njene serije

Turska glumica Ceren Moray viđena je u Bebek distriktu. Društvo joj je pravio njen suprug Nico Brown.

Ceren Moray šokirana zbog završetka njene serije

Foto Credits: IMDB

Tom prilikom dala je i kratak intervju prisutnim novinarima. Ceren Moray je rekla da su svi koji rade na projektu bili šokirani zbog finala serije Yalancilar ve Mumlari | Lažovi i sveće.

Nju je ta vest zaista iznenadila i zatekla. U pitanju je nešto što niko od ljudi koji su radili na seriji nije očekivao. Podsećamo, projekat je imao svoje finale već u petoj epizodi. Utisak je da gledaoci ove godine žele nešto drugačije, istakla je Ceren.

Kada je reč o seriji Yalancilar ve Mumlari, glumica smatra da je prava šteta što je serija završena. Mesecima je čitala scenario i prema njenom mišljenju prava i zanimljiva radnja je tek trebala da usledi. Međutim, kako kaže Moray to spada u grupu stvari oko kojih ne može ništa da uradi. O tome odlučuju drugi ljudi, koji su doneli takvu odluku koja je konačna. Nada se da će njen naredni posao biti uspešniji i izboriti se u zaista sve težim uslovima za TV serije.

Sve to, ukoliko se i ona kao mnoge njene kolege ne odluči za rad na nekoj od digitalnih platformi. Broj novih platformi i serija je iz dana u dan sve veći…

NOVO - Meryem Uzerli zaradila 7 miliona lira za dva dana!

 By: Milt-TV Exposed