Ilayda Alisan o snimanju nove serije Seversin

Ilayda Alisan i Burak Yoruk susreću se u glavnim ulogama nove serije Seversin, koja će ovog leta biti emitovana na turskom Kanalu D. Dok se prva promocija serije koja je u pripremi pokazala kao veoma uspešna, njeni fanovi su promociju, odnosno video najavu podržali mnogim dobrim komentarima.

Ilayda Alisan o snimanju nove serije Seversin

Foto Credits: Dizilah

Mlada glumica, koja je poznata po svojim dramskim projektima, prvi put će igrati u romantičnoj komediji. Već prve objave sa seta govore da je dvojac bio dobar izbor i koliko jedno drugom pristaju kao dobar par.

Ilayda Alisan, koja je neko vreme bila daleko od ekrana, sa početkom snimanja ušla je u veoma naporan period. Ovu mladu i veoma talentovanu glumicu, novinari su “uhvatili” sa njenom bliskom prijateljicom i iskreno je odgovarala na radoznala pitanja pripadnika medija.

Mlada glumica, koja je uzbuđena zbog svog novog projekta, na pitanje o radu sa novim partnerom Burakom Yorukom i kako je proteklo snimanje dala je sledeći odgovor; „Snimanje sa Burakom je veoma prijatno. Radimo veoma intenzivno, ali sve ide vrlo dobro. Iako su nam prvi dani na setu, on je takođe veoma uzbuđen.”

Ilayda Alisan je rekla da joj je to prvi projekat koji snima sa Burakom i dodala: „S Burakom sam se već sretala, bili smo prijatelji. Zato se nismo prvi put sreli na snimanju. Naravno, veoma mi je prijatno da radim sa nekim koga poznajem. “.

NOVO - Promenjen naziv nove serije Deniz Isin i Ilhana Sena

By: Milt-TV Exposed