Akin Akinozu sve popularniji širom sveta!

Nakon uspeha u seriji Hercai, Akin Akinozu se vratio na TV ekranom serijom Igra moje sudbine, u kojoj tumači glavnu ulogu. Serija, u kojoj glume Akin, Oyku Karaiyl i Sarp Apak, veoma je popularna u svetu, iako je gledanost u Turskoj niska.

Akin Akinozu sve popularniji širom sveta!

Foto Credits: IMDB

Emiter serije, turski kanal Star TV, nedavno je objavio da je serija Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine, prodata u više od 10 zemalja. Naročito prednjače zemlje Bliskog istoka i Latinske Amerike.

Britanska novinarka Majra Ali, koja je poznata po intervjuima sa holivudskim zvezdama, takođe je pokrenula ovo interesovanje i za Bi-Bi-Si je dala intervju sa Akinom Akinozuom. Britanska novinarka poreklom iz Pakistana koja živi u Londonu stekla je ime kroz intervjue sa mnogim holivudskim zvezdama, uključujući Jakea Gyllenhaala, Toma Hollanda i Jamie Foxxa.

Majra Ali, 33, koja ima nasledno stanje poznato kao urođena bolest leptira, podelila je video snimak na svojim društvenim mrežama nakon intervjua. Britanska novinrka, koja se neskriveno divi Akinu Akinozu, dodala je sledeću belešku:

„Intervjuisala sam najharizmatičnijeg, najslađeg čoveka kojeg sam ikada upoznala! Veoma smo se dobro slagali u hrani. Jedva čekam da odem u Istanbul na turski doručak sa njim i kada dođe u London poješće birijani moje majke…”

NOVO - Can Yaman je PREVAREN i zbog toga ne veruje ženama?!

By: Milt-TV Exposed