Rejting prve epizode serije Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje (ni)je dobar!

Serija Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje, koja se susrela sa publikom na Fox TV-u, upravo se uključila u takmičenje u ponedeljak i počela da menja ravnotežu u gledanosti.

Rejting prve epizode serije Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje (ni)je dobar!

Foto Credits: Haberler

Ocene romantične komedije Ruhun Duymaz, naspram jakih dramskih serija na Kanalu D i ATV ekranu, kao što su Veda Mektubu / Oproštajno pismo i Uvey Anne / Maćeha, bile su predmet radoznalosti.

Nakon što je u ponedeljak uveče, 24. jula emitovana prva epizoda nove serije Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje, otkriveni su i rezultati gledanosti. Ne bi bilo u redu reći da serija, koja može da dobije rejting oko brojki od 2 u svim kategorijama, već od prve epizode ​​ima veoma istaknut rezultat.

Tokom leta, rejting je nizak, ali neki projekti mogu dostići brojke oko 3 ili ih čak i nadmašiti. Ovako upečatljiv rezultat nije se desio u prvoj epizodi serije Ruhun Duymaz.

Treće mesto u total kategoriji

Obožavaoci serije, koja je dan završila na trećem mestu u total kategoriji rejtinga, podelili su mnoge komentare da im se dopala priča i da su Burcu Ozberk i Sukru Ozyildız veoma dobar TV serijski par.

Serija Ruhun Duymaz, koja je dospela do izražaja na društvenim mrežama, donela je novi dah takmičenju od ponedeljka, ali i po gledanosti publika smatra da rezultati prve epizode ​​nisu dovoljni.

Iako se očekuje da će od sledećeg ponedeljka povećati gledanost u novim epizodama, činjenica je da će se o seriji Ruhun Duymaz tokom leta mnogo pričati uz snažnu harmoniju glavnog para. Ne bi bilo pogrešno reći da turske TV serije koje su došle do izražaja na društvenim mrežama nisu postigle loš rezultat čak i ako nisu bile baš dobre u gledanosti, ostvarile su stope koje se mogu očekivati od prosečne letnje serije, ali je verovatnoća da će u budućnosti doći do ovog porasta veoma velika.

NOVO - Glumački kadar serije Kirli Sepeti postaje sve moćniji

By: TV Exposed