Ebru Sahin i serija Ab-i Hayat na setu krajem januara

Serija Ab-i Hayat, koja će omogućiti da se Ebru Sahin vrati na ekrane 2023. godine, priprema se za Star TV.

Ebru Sahin i serija Ab-i Hayat na setu krajem januara

Foto Credits: Haberler

Uz partnerstvo Birkana Sokullua i Ebru Sahin, očekuje se da snimanje serije počne krajem januara. Intenzivne su pripreme za projekat nove TV serije pod nazivom Ab-i Hayat.

Intenzivni pripremni radovi se nastavljaju za projekat Ab-i Hayat, koji nosi potpis OGM Pictures, koji je nedavno proizveo veoma različite serijske projekte. Treba napomenuti da Hilal Saral, jedna od poznatih rediteljki, pedantno nastavila pripreme i očekuje se da se ekipa uskoro okupi na snimanju. Scenario serije Ab-i Haiat, koji je napisala poznata scenaristkinja kao što je Nuran Evren Sit, koja je ranije otkrila mnoge važne priče, kombinuje se sa jakom glumačkom postavom.

Pored Birkana Sokulua i Ebru Sahin, u glumačkoj ekipi serije će učestvovati i Humeyra, Necip Memili, Gozde Seda Altuner, Ecem Calhan i Aysegul Cengiz. Obožavaoci Ebru Sahin, posebno na društvenim mrežama, sa nestrpljenjem iščekuju novu seriju popularne glumice sa objavama u kojima se izražava nestrpljenje.

Sahin je stekla bazu obožavatelja širom sveta serijom Hercai, koja je trajala 3 sezone. Glumica, koja je prošle sezone prošla kroz intenzivne treninge za seriju pod nazivom Destan / Legenda, veoma je uspešno igrala ženu ratnicu. Ebru Sahin, koja se na setu pretvorila u pravu ženu ratnicu uz obuku koju je dobila, ovoga puta će u svojoj novoj seriji Ab-i Hayat odvući sliku od akcije. Partnerstvo Birkana Sokullua i Ebru Sahin u novoj seriji, u kojoj ćemo gledati priču o muškarcu u 30-im godinama, je još jedan faktor koji povećava uzbuđenje. Dvojac, koji su do sada bili uključeni u važne projekte, čini se da je kandidat za jedan od najzanimljivijih TV serijskih parova 2023. godine.

NOVO - Kaan Urgancioglu - Tužilac u seriji Yargi, vodja mafije u novom projektu!

By: TV Exposed