Yigit Kocak, Omer iz serije Kardeslerim, takođe gleda ka Španiji!

Zahvaljujući seriji Kardeslerim / Moja braća, popularnost mladih glumaca raste na društvenim mrežama.

Yigit Kocak, Omer iz serije Kardeslerim, takođe gleda ka Španiji!

Foto Credits: Haberler

ATV serija Kardeslerim, koja se emituje već 3 sezone, ima veoma uspešnu priču i snažnu narativnu moć. Onur Seyit Yaran, koji je među akterima ove moći izražavanja, već dugo je na vrhu liste najpopularnijih muških turskih glumaca na društvenim mrežama.

Poput Onura Seyita Yarana, postoje i mlada imena koja se ističu u seriji, a povremeno uspevaju da se istaknu i na društvenim mrežama. Jedno od ovih imena bilo je Yigit Kocak, koji igra lik Omera. U istraživanju koje je sprovela Adba, Onur Seyit Yaran zauzeo je prvo mesto među „najpopularnijim turskim muškim glumcima“ za nedelju od 8. do 14. marta, dok su Recep Usta i Yigit Kocak zauzeli deveto mesto.

Video za španske medije

Činjenica da su 3 mlada imena TV serije Kardeslerim među muškim glumcima o kojima se najviše priča na društvenim mrežama skoro svake nedelje ukazuje na to da crtaju stabilnu grafiku. Svi znaju interesovanje Onura Seyita Yarana za Španiju. Glumac, koji želi da učestvuje u španskom bioskopu i potrudio se da nauči španski, otišao je u ovu zemlju tokom leta i bio je predstavljen u štampi.

Kao i Onur, Yigit Kocak je bilo još jedno mlado ime za koje je španska publika pokazala interesovanje. Glumac, koji je napravio kratak video za španski kanal Antena 3 na kojem se emituje serija, pozdravio je svoje španske fanove i najavio da će krajem meseca otići u Madrid.

Ova objava glumca oduševila je njegove fanove.

NOVO - Serija Cop Adam je na prelomnoj tački

By: TV Exposed