Uskoro počinje snimanje druge sezone serije Sahmeran

Turska serija Sahmeran se već dugo čeka. Prva sezona serije je snimljena ali je ceo projekat u post-produkciji.

Uskoro počinje snimanje druge sezone serije Sahmeran

Foto Credits: Internet Haber

Već neko vreme se priča o tome da će serija Sahmeran u kojoj glavne uloge tumače Serenay Sarikaya i Burak Deniz biti emitovana ove jeseni. Ovaj projekat digitalne platforme Netflix privlači dosta pažnje kako zbog svojih glumaca, tako i zbog radnje koja će pratiti ženu-zmiju koja je stara nekoliko vekova.

Prva sezona dakle još uvek nije emitovana, ali će i pre toga početi snimanje druge sezone. O tome je govorio i glavni glumac serije Burak Deniz. Popularni turski glumac je rekao da snimanje sezone dva serije Sahmeran počinje uskoro, sredinom avgusta i da će trajati do kraja oktobra. Burak je dodao da će pored snimanja ove serije čitati scenarije za ponudjene uloge i izabrati novi projekat. Podsećamo i da je Burak Deniz potpisao ugovor sa digitalnom platformom Disney Plus, ali još uvek nije poznato u kom njihovom projektu će se pojaviti.

Ono što je sigurno je da Buraka očekuje zgusnut raspored kada je u pitanju posao. Njegovi fanovi sa nestrpljenjem očekuju emitovanje serije Sahmeran i nadaju da se da je projekat vredan čekanja. Da li će i tako biti saznaćemo najverovatnije negde u toku septembra.

Konkretan datum premijere mogao bi da bude poznat u narednim nedeljama.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Deniz (@_burakdeniz)

NOVO - Tulin Ece u seriji Zengin Kiz | Bogata devojka

By: TV Exposed