Evo zbog čega je Ismail Demirci prihvatio ulogu u seriji Iyilik

Turski glumac Ismail Demirci je imao zapaženu ulogu u seriji Kuzey Yildizi, koja je trajala dve sezone i u kojoj je delio glavnu ulogu sa Aslihan Guner. Ismail, koji je oženjen Hande Soral, privukao je pažnju svojim novim projektom.

Evo zbog čega je Ismail Demirci prihvatio ulogu u seriji Iyilik

Foto Credits: Haberler

Nakon godinu dana nakon efektne izvedbe u Kuzei Yildizi, glumac se vratio na setove sa TV serijom pod nazivom Iyilik / Dobrota, ovog puta dovodeći publici lik Murata i lažljivog čoveka. Hatice Sendil, Sera Kutlubey i Perihan Savas su među glumčevim kolegama.

Glumac u ovoj seriji, odnosno njegov lik i vara svoju ženu i pokušava da upravlja ljubavnicom. Murat, koji radi kao menadžer u porodičnom poslu svoje supruge, takođe se suočava sa velikim pritiskom svoje svekrve. Oni koji su glumca videli u liku Murata pitali su se zašto je prihvatio ovu ulogu.

Ismail Demirci je govorio u emisiji iza scene i dao odgovor na to pitanje: „Sukob unutar lika je veoma jak. Ovako gledam na stvari dok ih ocenjujem i prihvatam. Gledam na unutrašnji sukob samog lika. To je previše, a sukoba je čak i više nego što je potrebno. Jer čoveka iz porodice srednje klase koji je iznenada postao izvršni direktor nije lako ukloniti. Zabavno je igrati ovu ulogu.".

Ismail smatra da se publici neće dopasti lik Murata, kojeg igra u seriji. Glumac je rekao: „On nije neko koga treba voleti, ali ima i strane koje mogu da se zavole. Nadam se da će postati lik koji možemo da volimo koliko-toliko.”.

Ismail Demirci, koji igra ambicioznog lika koji uvek želi bolje u životu, dobio je prolaznu ocenu svojih pratilaca svojim nastupom koji je dao pravo na glavnu ulogu u drugoj epizodi serije TV serije Iyilik.

NOVO - Selim Bayraktar o seriji Destan

By: Milt-TV Exposed