Selim Bayraktar o seriji Destan

Najnovija dešavanja u seriji Destan / Legenda, koja se emituje na ATV TV-u utorkom uveče, izazvala su radoznalost publike. Glavne uloge u seriji u seriji tumače Ebru Sahin, Edip Tepeli i Selim Bayraktar.

Selim Bayraktar o seriji Destan

Foto Credits: Internet Haber

Tvrdnja da će Edip Tepeli, koji tumači lik Batuge, napustiti priču uznemirila je mnoge ljubitelje TV serija. Ipak, oduševljenje publike izazvala je informacija producenta da toga neće biti. Duo Ebru Sahin i Edip Tepeli nastaviće da rade zajedno u glavnim ulogama u drugoj sezoni. Pored toga, Engin Benli, Umut Temizas i Ozgur Koc pridružiće se seriji sa likovima iznenađenja iz 22. epizode, koja će biti emitovana u utorak, 10. maja.

Posle praznične pauze, ekipa TV serije Destan / Legenda ponovo je počela sa radom. Među onima koji su do sada imali zapažene uloge u ovoj televizijskoj seriji je Selim Bayraktar, kojeg u priči gledamo kao Alpagu Hana. Glumac, kojeg su kamere videle na jednom koncertu, u izjavi je naveo da vredno rade za seriju Destan.

Objašnjavajući da se intenzivno nastavljaju radovi na projektu, čiji se završetak prve sezone očekuje u drugoj nedelji juna, Selim Bayraktar ​​je rekao: „Zamahivao sam mačem osam sati, danima. Malo sam umoran, ako me ostavite ovde, sad ću da spavam“, i objasnio koliko je umoran i koliko je čeznuo za snom.

Bayraktar, koji je svakom dosadašnjom ulogom izazivao divljenje publike, uspeo je ponovo da uđe u srca miliona u seriji Destan, gde je pokazao veliko glumačko znanje.

NOVO - Asli Enver blizu nove serije!

By: Milt-TV Exposed