Pinar Deniz bi mogla da napusti seriju Yargi / Presuda na kraju ove sezone?!

Turska serija Yargi / Presuda je stekla popularnost zahvaljujući zanimljivoj radnji ali i glavnim glumcima. Pinar Deniz je u seriji zaista sjajna, a zbog toga bi mogla i da napusti projekat?! Da, baš tako...

Pinar Deniz bi mogla da napusti seriju Yargi / Presuda na kraju ove sezone?!

Foto Credits: IMDB

Pinar Deniz trenutno radi sjajan posao u turskoj seriji Yargi / Presuda. Popularnost same serije i najvažnije rejting su na veoma visokom nivou. To gotovo izvesno garantuje i drugu sezonu serije. Prema pisanju nekih izvora, Pinar je na sebe i svoj glumački kvalitet skrenula pažnju jedne svetske digitalne platforme. Ljudi sa te platforme su joj poslali veoma ozbiljnu i unosnu ponudu za rad u njihovoj novoj seriji. Ukoliko je prihvati, Pinar bi od maja radila na tom projektu, dakle po završetku televizijske sezone.

To bi značilo i da Pinar Deniz ne bi mogla da se pojavi u novoj sezoni serije Yargi / Presuda ako je bude bilo. Podsećamo da je Cagatay Ulusoy odbio da radi u ovom projektu jer su predviđene dve sezone. Produkcija bi mogla da se nađe pred teškim zadatkom i komplikovanom odlukom, kao i sama glumica.

Ukoliko se nastavi dobar rejting (a sve su prilike da hoće), šta uraditi ako glavna ženska glumica napusti rad na seriji i pređe na novi posao? Ako do toga dođe, moraće da donesu važnu odluku – prekinuti seriju koja imala veoma dobar rejting ili je nastaviti bez glavnog ženskog lika. Mnogi smatraju da bez Deniz serija ne bi bila to što jeste.

Naravno, da bi došli do te situacije, prvo mora da se potvrdi da je Pinar Deniz zaista dobila ponudu za rad na digitalnoj platformi a potom i da je glumica prihvati. Fanovi serije se nadaju da neće biti takvog ishoda.

NOVO - Poznat glumački kadar turske serije Kacis

 By: Milt-TV Exposed