Melis Sezen - Serija Gulcemal je magično putovanje!

Melis Sezen, koja se vratila na setove sa svojim novim serijskim projektom pod nazivom Gulcemal, pojavila se pred svojim fanovima sa likom Deve.

Melis Sezen - Serija Gulcemal je magično putovanje!

Foto Credits: IMDB

Mlada turska glumica, koja u novoj TV seriji Gulcemal deli glavnu ulogu sa Muratom Unalmisem, ušla je u zgusnut raspored i na dnevni red.

Glumica, koja je preuzela tešku ulogu nakon velikog uspeha u popularnoj TV seriji Sadakatsiz / Neveran, započela je novu eru u kojoj joj je bila potrebna podrška fanova.

Susrećući novinare na ulici, Melis Sezen je o svom novom projektu rekla:

„Tek smo počeli, veoma smo uzbuđeni. ide odlično. Reakcije su bile veoma dobre. Vau, tako smo uzbuđeni. Mislim da će to biti magično putovanje“, objasnila je ona.

Objašnjavajući da je i lik Deve uzbuđuje, Melis Sezen dakle opisuje seriju kao magično putovanje.

Različiti komentari

Prva epizoda serije emitovana je prošle nedelje, a kritički izrazi su korišćeni u okruženju društvenih medija za nastup ove mlade i talentovane glumice.

Dok su neki obožavaoci serijala glumicu pripisivali njenoj ulozi, drugi su ostavljali komentare da njena izvedba nije bila dobra.

S druge strane, Melis Sezen je na pitanje novinara koje je srela na ulici rekla: „Komentari su takođe veoma lepi“ i otkrila da zapravo uzima u obzir pozitivne objave.

Druga nova epizoda serije Gulcemal sastaće se sa publikom u četvrtak uveče i Melis Sezen će privući veliku pažnju.

View this post on Instagram

A post shared by Melis Sezen (@melisssezen)

NOVO - Seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo se ne piše baš dobro

By: TV Exposed