Nova sezona turske serije Sadakatsiz | Neveran kasni zbog problema na setu?!

Početak nove sezone turske serije Sadakatsiz | Neveran je odložen za sedam dana. O razlozima odlaganja pisala je Birsen Altuntas.

Nova sezona turske serije Sadakatsiz | Neveran kasni zbog problema na setu?!

Foto Credits: IMDB

Prema njenim informacijama došlo je do sukoba bivših scenarista i producenta serije Sadakatsiz, Fatiha Aksoya. Sve više se priča da su pregovori sa Onurom Guvenatamom u poodmakloj fazi.

Razloga za brigu nema. Nova sezona serije će početi sedam dana kasnije nego što je prvobitno bilo najavljeno. Kadrovi za prvu epizodu koju su napisali novi scenaristi projekta je počelo, a kasnije su dopisane nove dodatne scene. Sve sa ciljem da bi epizoda bila što kvalitetnija. Plan je bio dodavanje novih likova u glumačku ekipu. Ta odluka se i dalje aktivno razmatra. Snimljene su čak i neke scene iz druge sezone, tako da zaista nema razloga za brigu fanova.

Prva epizoda nove sezone serije Sadakatsiz | Neveran će početi vremenskim skokom od šest meseci. Asya koja se preselila u Istanbul će upoznati Arasa. Aras je na putu na Baharino venčanje doživeo saobraćajnu nezgodu. Odatle će se radnja dalje razvijati. Prema najavama očekuje nas veoma zanimljiva druga sezona.

Premijera nove sezone ovog projekta će biti u sredu 29. septembra. Serija Sadakatsiz će se kao i u prvoj sezoni emitovati na televizijskom kanalu D.

NOVO - Mladi turski glumac Metehan Parilti u seriji Imkansiz | Nemoguće

 By: Milt-TV Exposed