Gokce Bahadir u potpuno drugačijoj ulozi u seriji Omer

Jedna od TV serija iznenađenja 2023. godine biće projekat Omer. Nova turska serija Omer, koja će se emitovati na ekranima Star TV-a, doći će do izražaja kao domaća adaptacija serije Shitsel izraelske proizvodnje, koja se prikazuje i na Netflixu.

Gokce Bahadir u potpuno drugačijoj ulozi u seriji Omer

Foto Credits: DiziCentral

Serija Shitsel je poznata kao religiozna priča i produkcija koja otkriva život jevrejskog rabina i njegove porodice. U ovom trenutku se očekuje da će se TV serija Omer na ekranu odraziti kao priča o porodici sa veoma visokim muslimanskim i religioznim osećanjima. Ispostavilo se da je počelo snimanje ove nove turske serije u kojoj glume Selahattin Pasali i Gokce Bahadir.

Iako glavni muški lik u seriji Shitsel želi da se oženi mladom devojkom njegovih godina, on se zaljubljuje u sredovečnu ženu koja ima dete. Ovo je situacija koja nije naklonjena Jevrejima, a mladićevi napori za ljubav su takođe glavna tema orginalne serije. Naravno, u ovom procesu se dovodi u pitanje i religiozni način života i svakodnevni promenljivi uslovi života.

Gokce Bahadir, koja je dala prve informacije o seriji Omer, izjavila je da će je njeni fanovi gledati u sasvim drugačijem liku. Ljubav glavnog muškog lika, koji je i mujezin, glavna je tema nove turske serije. U ovom trenutku, Gokce će se pojaviti pred publikom sa sasvim drugačijom pričom među ulogama koje je do sada igrala. Govoreći o seriji, glumica je rekla: „Počelo je snimanje TV serije Omer. Videćemo zajedno.”, glumica nije želela da otkrije previše detalja već je samo dodala „Neka to bude mala promena, bude iznenađenje“.

NOVO - Burcu Biricik o kritikama serije Camdaki Kiz

By: TV Exposed