Turska serija Canim Annem / Moja draga majko u potrazi za gledaocima

Dve serije se trenutno emituju na turskom televizijskom kanalu TV8. Jedna od njih je serija Dete je majčina tajna koja je počela da se emituje sredom uveče, a druga Canim Annem / Moja draga majko koja radnim danima dolazi na ekrane.

Turska serija Canim Annem / Moja draga majko u potrazi za gledaocima

Foto Credits: Aksam

Kanal TV8 uz rijaliti Survivor dakle ima na raspolaganju samo dve serije, a obe se takmiče u različitim stazama.

Dnevna serija, Canim Annem, nastavlja da zauzima svoje mesto na ekranima svakog radnog dana tokom nedelje. Serija, koja je počela 14. februara 2022. godine, ima impresivnu priču i u glumačkoj postavi su mnogima manje poznati glumci. U produkciji Saran Studios i Stellar Production, gde se snima ova ljubavna i porodična drama, Canim Annem / Moja draga majko nastavlja da se sastaje sa svojim fanovima svakog radnog dana u 14.45 na TV8.

Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Serdar Yildırım, Dilara Buyukbayraktar, Cansin Misirli, Faruk Pakis, Ozlem Savas, Kaira Zabci, Emin Onal, Belma Mamati, Yavuz Pekdiker su u glumačkoj ekipi ove dramske serije.

Verna publika je formirana za projekat Canim Annem, koji se radi u režiji Ece Tahtalioglu Pertez i Emrah Sendur. Ovi gledaoci, koji su izjavili da im se serija veoma dopada i da žele da traje duže, podržavaju projekat pozitivnim komentarima, iako nisu baš efikasni na društvenim mrežama.

Na društvenim mrežama možete pronaći poruku mnogih gledalaca koji kažu da nikada nisu propustili seriju i da pomno prate priču. Serija Canim Annem / Moja draga majko, u kojoj se ističu likovi poput Nazli, Melek i Zeynep, ima priču koja sadrži efektne emocije.

Da li će uspeti da se izbori za veću gledanost i pažnju – ostaje da vidimo…

NOVO - Kadir Dogulu o novoj seriji u kojoj glumi sa Neslihan Atagul - Veoma dobar posao!

By: Milt-TV Exposed