Prve slike iz nove serije Demet Ozdemir i Engina Akyureka privlače sve više pažnje (FOTO)

Dvoje uspešnih glumca su u glavnoj ulozi novog projekta, a uzbuđenje fanova Engina Akyureka i Demet Ozdemir raste iz dana u dan.

Prve slike iz nove serije Demet Ozdemir i Engina Akyureka privlače sve više pažnje (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Razlog za ovo uzbuđenje je nova serija Adim Farah / Zovem se Farah, koja će se emitovati na Fox TV-u. Turska adaptacija TV serije La Chica Que Limpia koja je objavljena u Argentini, Adim Farah privlači pažnju svojom zanimljivom pričom. Biće reči o susretu majke imigrantkinje koja je pobegla iz Irana sa vođom mafije tokom njene borbe za opstanak sa detetom i promeni njenog života kroz ubistvo kojem je bila svedok.

S obzirom da je priča zanimljiva, očekivanja od  TV serije Adim Farah / Zovem se Farah su veoma velika. Fanovi Engina Akyureka i Demet Ozdemir fanovi su nestrpljivo čekali ovaj novi projekat. Sa početkom snimanja serije Adim Farah i prvim slikama sa seta, obožavaoci dva poznata imena svoje uzbuđenje oslikavaju objavama na društvenim mrežama. Dok se nekim fanovima sviđa slika Engina Akyureka u ulozi Tahira, neki gledaoci kritikuju. O talasastoj frizuri Demet Ozdemir se takođe raspravlja među njenim fanovima. Oni koji smatraju da dvojac odgovara jedan drugom, ustanovili su i sličnost sa serijom Hercai, koja je godinama unazad postigla veliki uspeh.

Talasasta kosa Ebru Sahina poredi se sa novim imidžom Demet Ozdemir. Opet, postoje komentari da su stil Akın Akinozua i stil Engina Akyureka u projektu slični u seriji Hercai. Naravno, mnogi ljubitelji serijala su radoznali o detaljima serije uz deonice sa seta i pitaju se kada će biti emitovana prva epizoda. Očekuje se da će prva epizoda projekta Adim Farah biti objavljena u februaru.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Kerem Bursin o navodnoj vezi sa Danlom Bilic!

By: TV Exposed