Legenda hrvatske pop i džez scene u bolnici ležala pored soba gde su pacijenti oboleli od korone

Popularna hrvatska pop i džez pevačica Gabi Novak prebrodila je teško stanje i uspešno se izlečila od upale pluće. Pre nekoliko dana je puštena kući iz bolnice, gde je kako sama kaže dobila tešku bitku. Uz to, po povratku u dom ju je sačekala neprijatna scena urušenog stana usled zemljotresa koji se dogodio u Zagrebu ...

Legenda hrvatske pop i džez scene u bolnici ležala pored soba gde su pacijenti oboleli od korone

Popularna hrvatska pop i džez pevačica Gabi Novak prebrodila je teško stanje i uspešno se izlečila od upale pluće.

Pre nekoliko dana je puštena kući iz bolnice, gde je kako sama kaže dobila tešku bitku. Uz to, po povratku u dom ju je sačekala neprijatna scena urušenog stana usled zemljotresa koji se dogodio u Zagrebu dok je ona bila u bolnici.

"Kako sam? Šta da vam kažem? Snalazim se u poluuništenom stanu. Imala sam upalu pluća, ležala sam pored soba u kojima su smešteni pacijenti s korona virusom. Jedva sam se izvukla. Jako ružno. Zemljotres me zadesio u bolnici. I, evo, sad sam u svojoj kući. Ne znam gde bih započela, jer majstori su zauzeti, dimnjaci su se srušili, čekamo šta ćemo s grejanjem, kada će se napraviti. Uglavnom sam u jednom jako i retko tužnom vremenu. Ne samo ja, nego čitav Zagreb. U izolaciji smo svi. Mislim da se pandemija neće dugo smiriti", reka je muzička diva.

izvor: Mondo.rs

By: TV Exposed