Novi problemi na setu turske serije Aziz

Serija Aziz, koja se petkom uveče sastaje sa publikom na ekranima turskog Show TV, počela je da zaostaje u gledanosti. Aziz, koja je periodična drama, ima bazu obožavatelja i publiku koja željno čeka nove epizode, ali rejting opada.

Novi problemi na setu turske serije Aziz

Foto Credits: DiziCentral

Murat Yildirim, Simay Barlas i Damla Sonmez su u glavnim ulogama u televizijskoj seriji Aziz, koja zaista ima efektnu glumačku ekipu.

Celokupna glumačka postava, posebno glavni glumci, odlično rade svoj posao u seriji, koja sa svom jasnoćom oko ljubavne priče priča priču o Hatajevom pristupanju Republici Turskoj i borbi za slobodu koja je pred njom.

U seriji, u kojoj je Simay Barlas ostvarila i ostvaruje veoma dobar početak u karijeri sa likom Efnan, dvoje uspešnih glumaca Murat Yildirim i Damla Sonmez očaravaju svoje obožavaoce prikazom svojih iskustava. U seriji Aziz, koja je se emituje na kanalu Show TV u produkciji kompanije 03 Medya, slučajevi koronavirusa jedan za drugim otežavali su stvari na setu prošle nedelje. Prvo, glavna glumica serije Damla Sonmez, a zatim Ahmet Mumtaz Taylan su bili zaraženi koronom. Takođe se saznalo da je rezultat testa Guvena Murata Akpinara iz ekipe TV serije bio pozitivan.

Tim, koji je juče ujutru otišao na set da nastavi rad, nije mogao da počne snimanje. Poslednji rezultati testiranja članova seta nisu bili negativni. Snimanje je tada otkazano...

NOVO - Potvrđeno – Snima se nastavak filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika

By: Milt-TV Exposed