Serenay Sarikaya na meti turskih medija - opravdano ili ne?

Turski mediji često znaju da preteraju sa raznim teorijama i da budu grubi prema javnim ličnostima. Ovaj put se na meti našla Serenay Sarikaya, zbog dva razloga koja će nekima zvučati možda i neobično. Glumica se u proteklom periodu fotografisala za Mavi brend i te fotografije podelila na Instagramu. Medijima u Turskoj su za oko ...

Serenay Sarikaya na meti turskih medija - opravdano ili ne?

Turski mediji često znaju da preteraju sa raznim teorijama i da budu grubi prema javnim ličnostima.

Ovaj put se na meti našla Serenay Sarikaya, zbog dva razloga koja će nekima zvučati možda i neobično. Glumica se u proteklom periodu fotografisala za Mavi brend i te fotografije podelila na Instagramu. Medijima u Turskoj su za oko zapala dva detalja. Prvi su procenili na osnovu senke na drugoj fotografiji - glumica se udebljala. Tačnije, kako pišu novinari u toj zemlji, fotografije su obrađene u fotošopu, ali ne u potpunosti. Osoba koja je radila obradu je navodno zaboravila da obradi i senku na kojoj se kako kažu jasno vidi da je Serenay dobila koji kilogram viška.

Drugi se odnosi na to koliko silikona je glumica ubacila u svoje usne. Za tu vest postoje čak i nagađanja o kojoj količini silikona se radi. Novinari su podsetili i na pojavljivanje Tube Buyukustun u seriji Menadžment, i to da je Tuba odbila da radi bilo kakve promene na svom licu. To je primer koji po njima javna ličnost treba da sledi. Kako vi vidite celu ovu situaciju? Pišite nam u komentarima.

Tu su i "sporne" fotografije.

https://www.instagram.com/p/CEekCRxJi5U/

By: TV Exposed