Snima se nova turska serija Ask, Yonca ve Digerleri | Ljubav, Yonca i drugi

Turskim TV serijama uskoro će se pridružiti novi projekat pod nazivom Ask, Yonca ve Digerleri | Ljubav, Yonca i drugi. Prenosimo do sada poznate informacije.

Snima se nova turska serija Ask, Yonca ve Digerleri | Ljubav, Yonca i drugi

Foto Credits: Internet Haber

Broj novih turskih TV serija se konstantno poveća. Stigla je potvrda o novom projektu kompanije NTC Medya. Naziv njihove nove serije je Ask, Yonca i Digerleri ili u prevodu Ljubav, Yonca i drugi. Poznato je i to da će se serija emitovati na turskom Show TV-u.

Glavne uloge u ovom novom projektu će tumačiti Sifanur Gul i Alican Yucesoy. Pored njih važne uloge u seriji Ask, Yonca ve Digerleri | Ljubav, Yonca i drugi će oživeti Kemal Ucar, Ilker Kizmaz, Erkan Avci i Musa Uzunlar. Uloge u novoj seriji Show TV-a će imati i Acelya Devrim Yilhan, Hale Soygazi, Asli Samat, Aslihan Kapansahin, Tugce Yolcu i drugi. Na poziciji producenata su Yigit Alp i Fatih Aksoy. Režiser na projektu je Cemal San. Scenario nove turske serije Ask, Yonca i Digerleri | Ljubav, Yonca i drugi piše Bekir Baran Sitki.

Kratak opis radnje serije glasi: Ovo je priča o mladoj majci koja pokušava da preživi u okrutnom svetu gde ima policije, mafije i malo ljubavi. Datum premijere ovog projekta će biti poznat u danima koji slede.

Kako vam se čini glumačka ekipa i ovaj kratak opis radnje u novoj seriji? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Može li serija Baba / Otac da vrati interesovanje gledalaca?!

By: TV Exposed