Može li serija Baba / Otac da vrati interesovanje gledalaca?!

Poslednja scena nove epizode turske TV ​​serije Baba / Otac koju potpisuje kompanija Ay Yapim a koja se emituje na Show TV-u, koja je izašla na ekran prošlog utorka, šokirala je publiku.

Može li serija Baba / Otac da vrati interesovanje gledalaca?!

Foto Credits: IMDB

Gledaoci su ostali u šoku! Emin Saruhanli priznao je Kadiru da je nekoga ubio. Dok se vidi da se Emin muči da se zaštiti u epizodi u kojoj su njegovi postupci na ekranu, Kadir je doživeo veliko uništenje pred ovom istinom koju je čuo od svog oca. U međuvremenu, zvuk sirena je pojačao napetost. „Hoće li Emin Saruhanli biti uhvaćen?“ Odgovor na pitanje je bio stvar radoznalosti.

Uzbuđenje završne scene serije Baba / Otac odraziće se i na gledanost, jer porast u kategoriji ABC1 govori da se interesovanje publike ponovo okreće seriji, što svakako može da raduje.

U total kategoriji rejtinga i AB grupi, serija Baba i dalje dobija ispodprosečne ocene. Međutim, vidimo da je i refleksija serije na društvenim mrežama sve jača. Haštag #baba bio je na TT listi 2 sata i 10 minuta na Twiteru u Turskoj, a hašteg #dobrodošli 1 sat i 15 minuta. Sve ovo su pokazatelji povećanog interesovanja za seriju.

Majstor glumca Haluk Bilginer dobio je pohvalne komentare publike i ostavio trag na društvenim mrežama. Ostaje da se sve to prenese i na bolju gledanost in a neki način mir kada je u pitanju nastavak serije.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Potvrđena nova turska serija Erkege Guven Olmaz | Muškarcima se ne sme verovati

By: TV Exposed