Kikbokser u glumačkom kadru serije Kurulus Osman!

Snimanje druge sezone turske serije Kurulus Osman otpočelo je juče. Danas nam stižu neobične vesti sa seta. Da između sezona u serijama dođe do promena u glumačkom kadru, nije neka posebna mudrost. Novi glumci se priključuju, stari napuštaju projekat. Vest je ipak kada glumački kadar ne pojača glumac, već kikbokser. Upravo to se desilo u ...

Kikbokser u glumačkom kadru serije Kurulus Osman!

Snimanje druge sezone turske serije Kurulus Osman otpočelo je juče. Danas nam stižu neobične vesti sa seta.

Da između sezona u serijama dođe do promena u glumačkom kadru, nije neka posebna mudrost. Novi glumci se priključuju, stari napuštaju projekat. Vest je ipak kada glumački kadar ne pojača glumac, već kikbokser. Upravo to se desilo u seriji Kurulus Osman. Novi član glumačkog kadra je profesionalni kikbokser, momak iz Azerberdžana koji se zove Zabit Samedov.

Zabit je rođen 1984. godine, i iza sebe ima veoma uspešnu karijeru u kikboksu. U 111 zvaničnih meča, 101 put je pobedio, 9 puta je izgubio, a jedan meč je proglašen kao remi. Osim kikboksa, oprobao se u MMA, gde je u sezoni 2011/12 imao dve borbe i obe dobio!

Ostaje da vidimo kakvu ulogu će dobiti u seriji, i da li je njegov lik samo gost, ili će se možda pojaviti u dužem vremenskom periodu.

By: TV Exposed